Οι Παρασκευές και οι Κυριακές γίνονται ακόμα πιο δελεαστικές προτάσεις ως ημέρες για να παντρευτείτε, καθώς έχετε την επιλογή να διοργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας σε έναν εξαιρετικό χώρο υψηλής αισθητικής, όπως είναι το Anais Club στη Βαρυμπόμπη, σε προνομιακή τιμή με έκπτωση 15%.

Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά και συνυπολογίστε τη στα πλεονεκτήματα που έχουν η Παρασκευή και η Κυριακή ως πιο “χαλαρές” ημέρες για τους καλεσμένους σας, σε σχέση με το Σάββατο που ενδέχεται να έχουν περισσότερες κοινωνικές “υποχρεώσεις”.

Η ειδική έκπτωση ισχύει για δεξιώσεις που θα γίνουν Παρασκευή ή Κυριακή, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ημερομηνίες μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2023.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108169503 για να συζητήσουμε σχετικά με τη δική σας δεξίωση, να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα των ημερομηνιών που σκέφτεστε για τον γάμο σας, καθώς και να σας παρουσιάσουμε τα μενού και τις υπηρεσίες μας.

Διαφορετικά, συμπληρώστε τα στοιχεία στη φόρμα, στην οποία θα οδηγηθείτε κάνοντας click στο παρακάτω button και σύντομα θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Anais Club Χώρος Δεξιώσεων και Εταιρικών Event στη Βαρυμπόμπη

Social events στο Anais Club στη Βαρυμπόμπη

Anais Club Χώρος Δεξιώσεων και Εταιρικών Event στη Βαρυμπόμπη

Ακολουθήστε μας στα social media :

Anais Club στο Facebook

Anais Club στο Instagram

To Anais Club, 12 μήνες τον χρόνο, αποτελεί την ιδανική πρόταση για social & corporate events στο υπέροχο εξοχικό περιβάλλον της Βαρυμπόμπης!