Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον ανανεωμένο χώρο του Anais Club η τελετή απονομής των Supermarket Awards. Τα βραβεία διοργανώνονται από το περιοδικό σελφ σέρβις της BOUSSIAS, με την επιστημονική συνεργασία του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Λίγα λόγια για τα Supermarket Awards

Ο συγκεκριμένος θεσμός έκλεισε 11 χρόνια και η τελετή απονομής έγινε σε εορταστικό κλίμα, με την παρουσία 250 εκπροσώπων εταιρειών και θεσμικών φορέων.  Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση του κλάδου του λιανεμπορίου, καθώς δίνει την ευκαιρία να παρουσιαστούν όλες οι πρωτοβουλίες και πρακτικές των επιχειρήσεων των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών τους. Πρωτοβουλίες που  διακρίνονται για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα τους και απαντούν στις νέες σύγχρονες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Καθηγητής κ. Γεώργιος Δουκίδης, επιστημονικός σύμβουλος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), «Οι τάσεις που αναδείχθηκαν από τις βέλτιστες πρακτικές που βραβεύθηκαν στα φετινά Supermarket Awards καταγράφουν τις προ-δραστικές στρατηγικές του κλάδου (λιανεμπόριο και βιομηχανία/προμηθευτές) στο να ανταποκριθεί σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα απαιτητικό με πολλαπλές προκλήσεις.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης που παρευρέθηκε στην τελετή απονομής αναφέρθηκε στη σημασία να αναγνωρίζεται ο κλάδος των σούπερ μάρκετ, των προμηθευτών τους και ο κλάδος των μικρών καταστημάτων λιανικής τροφίμων. Συνεχάρη όλους τους νικητές, σημειώνοντας ότι πρόκειται για επιχειρήσεις που μέσα από τις πρωτοβουλίες τους κράτησαν όρθια την κοινωνία, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Supermarket Awards της Boussias στο Anais Club
Η φωτογραφία ανήκει στη Boussias Communications

Η εκδήλωση και το μενού της βραδιάς

Φιλοξενήσαμε την εκδήλωση στο ανανεωμένο Anais Club, όπου αρχικά δόθηκαν τα welcome drinks στον εξωτερικό χώρο. Kir Royal και ποικιλία από καναπέ σε διάφορες γεύσεις προσφέρθηκαν κατά την υποδοχή και κατά τη διάρκεια του networking. Στη συνέχεια, ακολούθησε η απονομή στην αίθουσα, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά και παράλληλα ξεκίνησε και το σερβίρισμα των παρευρισκόμενων.

Supermarket Awards της Boussias στο Anais Club
Γενική άποψη του χώρου
Supermarket Awards της Boussias στο Anais Club
Γενική άποψη του χώρου
Ταμπουλέ σε τσέρκι με αγγουράκι - Supermarket Awards της Boussias στο Anais Club
Με σαλάτα ταμπουλέ με φρέσκο αγγουράκι και lime ξεκίνησε το σερβίρισμα των παρευρισκόμενων
Φιλετάκια κοτόπουλου μς σωτέ λαχανικά Supermarket Awards της Boussias στο Anais Club
Φιλετάκια κοτόπουλου με σωτέ λαχανικά και πατατούλες baby με δενδρολίβανο, ήταν το κυρίως πιάτο στο σερβιριστό μενού της βραδιάς

Το δείπνο ξεκίνησε με σαλάτα ταμπουλέ με φρέσκο αγγουράκι και lime και το κυρίως πιάτο ήταν φιλετάκια κοτόπουλου με σωτέ λαχανικά και πατατούλες baby με δενδρολίβανο. Για την ολοκλήρωση της γευστικής εμπειρίας της βραδιάς είχαμε ετοιμάσει ποικιλία από ατομικά γλυκά που αποτέλεσαν το καλύτερο φινάλε για την ενότητα του φαγητού.

Δείτε εδώ τους νικητές.

Τα Supermarket Awards 2022 τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, καθώς και των εξής φορέων: ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ, ΙΕΛΚΑ, ΣΒΕ, ΣΕΛΠΕ, GRECA.

Για τις εταιρικές εκδηλώσεις που σχεδιάζετε καλέστε μας στο 2108169857 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ και θα σας καλέσουμε εμείς για να συζητήσουμε προτάσεις που ταιριάζουν στο business event σας και να σας παρουσιάσουμε τους χώρους μας.