Δεξιώσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες

Πώς ονειρεύεστε τη δεξίωση του γάμου σας, τη βάπτιση του μωρού σας ή το μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τους συνεργάτες σας; Ελάτε να το ζήσετε με τους καλεσμένους σας στο Anais Club. Εδώ, που τόσο ο χώρος όσο και μια καλά οργανωμένη ομάδα ανθρώπων με πείρα, εξασφαλίζουμε από κοινού όλες τις προϋποθέσεις για την άρτια οργάνωση της δεξίωσης. Σχεδιάζουμε και φιλοξενούμε social events που μένουν αλησμόνητα!

Δεξιώσεις Γάμου & Βάπτισης

Ο χώρος του Anais Club διαφοροποιείται μέσα από την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τις υποδομές του, καθώς και από το ανθρώπινο δυναμικό που επιμελείται κάθε λεπτομέρεια με στόχο επιτυχημένες δεξιώσεις.

Η ενιαία διαρρύθμιση της αίθουσας προσφέρει όλες τις δυνατότητες για το setup των τραπεζιών, ενώ η οροφή, η οποία δύναται να ανοίγει όποτε είναι επιθυμητό, παρέχει επιπλέον ευελιξία και διαθέσιμες επιλογές.

Στον εξωτερικό χώρο λειτουργεί ένα ιδιαίτερου σχεδιασμού εκκλησάκι, όπου τελούνται θρησκευτικοί γάμοι και βαπτίσεις σε συνεννόηση με τη Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Βεβαίως, το Anais Club είναι ιδανικός χώρος και για πολιτικούς γάμους, αλλά και για γαμήλια πάρτι μετά από έναν γάμο που τελέστηκε σε στενό κύκλο.

Κάθε ζευγάρι που επιλέγει το Anais Club για τη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης έχει στη διάθεσή του ένα δωμάτιο για να προετοιμαστεί πριν κάνει είσοδο, για να φρεσκαριστεί η νύφη και ο γαμπρός κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, αλλά και για να ξεκουραστεί το μωρό.

Το Anais Club δεν είναι μόνο ο ιδανικός χώρος για τη δεξίωση του γάμου σας. Περιλαμβάνει ένα σύνολο υπηρεσιών που πλαισιώνουν τις επιθυμίες κάθε ζευγαριού, τις συνδυάζουν με τις ιδέες και την πείρα των ανθρώπων μας και οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

Μεταξύ αυτών είναι η υποδοχή των καλεσμένων, η εξυπηρέτησή τους, το μενού της δεξίωσης, η μουσική, ο φωτισμός, η διακόσμηση, οι εκπλήξεις, τα ειδικά εφέ και ό, τι άλλο ταιριάζει στο ύφος κάθε δεξίωσης.

Follow Us