Χώρος υψηλής αισθητικής με lounge διάθεση και minimal ύφος

Ένας χώρος προορισμένος για διαφορετικά events και δεξιώσεις, με τη λιτότητα και την αδιαμφισβήτητη γοητεία του μοντέρνου. Αυτές οι μετρημένες λέξεις είναι αρκετές για να περιγράψουν με λίγα λόγια το Anais Club.

Στο Anais Club η αρμονία έχει τον πρώτο λόγο

Στην εντυπωσιακή αίθουσα, πρωταγωνιστές είναι τα σύγχρονα υλικά, που δημιουργούν μια “cool” αλλά καθ’ όλα ζεστή ατμόσφαιρα. Πάτωμα από γρανίτη, δερμάτινες καρέκλες και μια ανοιγόμενη οροφή, ανάλογα με τις διαθέσεις του καιρού, είναι τα πρώτα διακοσμητικά στοιχεία που αποσπούν την προσοχή. Στη συνέχεια, το βλέμμα περιφέρεται στους φίνους πολυελαίους και τους εντυπωσιακούς καθρέφτες που αφήνουν μια εντύπωση ιδιαίτερης κομψότητας και επιλεγμένης πολυτέλειας. Έξω, η διαιρούμενη σε 3 μέρη πισίνα λάμπει από τις κολόνες φωτισμού με τα ειδικά εφέ και η αίσθηση άνεσης του χώρου είναι αυτή που κυριαρχεί.

Όσο για τις γεύσεις, πέρα από απόλαυση γίνονται και υπερθέαμα χάρη στους έμπειρους chefs που δημιουργούν γευστικά έργα τέχνης στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα του Anais Club, αλλά και που παρουσιάζουν live τη στιγμή της εκδήλωσης σας.

χαρακτηριστικα & Υπηρεσιεσ

Επισκεφτείτε το Anais Club

Χαλκίδος 1, 136 71 Βαρυμπόμπη // T.: 210 8169 503 // Μ.: 695 750 4919// E.: info@anais-club.gr

Παρακολουθήστε στο βίντεο μια σύντομη παρουσίαση του Anais Club

Follow Us