Μετά την συμμετοχή μας στην έκθεση γάμου – βάπτισης Bridal Expo που έγινε πριν μερικές ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τους χώρους Anais Club, κτήμα Αριάδνη και κτήμα Ακαλλίς, και μέσω της έκθεσης γάμου – βάπτισης NewLife Expowedding, που γίνεται στο Mec Παιανίας 22,23,24 και 25 Ιανουαρίου 2016.

Σας προτρέπουμε να μελετήσετε τα ενημερωτικά φυλλάδια, που ετοιμάσαμε για τους επισκέπτες της έκθεσης και σίγουρα θα φθάσουν στα χέρια σας, καθώς έχουμε μεριμνήσει γι’ αυτό. Όπως θα διαπιστώσετε, η πρότασή μας για τη δεξίωση σας στους χώρους του Anais Club, του κτήματος Αριάδνη και του Akallis στη Βαρυμπόμπη είναι πλήρης και παράλληλα προνομιακή και είμαστε πρόθυμοι, τόσο εμείς, όσο και οι συνεργάτες μας από το Αύρα Catering, που συμμετέχει επίσης στην έκθεση, να συζητήσουμε μαζί σας εκτενέστερα και φυσικά να ορίσουμε μια συνάντηση στη Βαρυμπόμπη για ξενάγηση στους χώρους και γευστική δοκιμή.

Η έκθεση NewLife Expowedding ξεκινά στο MEC Παιανίας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στις 16:00 και λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Στο πρόγραμμά της φιλοξενεί μια σειρά από επιδείξεις νυφικών, καθώς και άλλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις.

Το τηλέφωνό μας 2108169503 και το e-mail μας info @ anais-club.gr βρίσκονται όπως πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε!