Στο Anais club, έχοντας προβλέψει οτιδήποτε διευκολύνει και προσδίδει επιπλέον αξία στις δεξιώσεις που φιλοξενούμε, διαθέτουμε για εσάς έναν ιδιαίτερο χώρο, στον οποίο μπορείτε να ξεκουραστείτε, να φρεσκαριστείτε, να αλλάξετε το νυφικό με ένα βραδινό φόρεμα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, αλλά και να πάρετε μια ανάσα εκεί, πριν τη μεγάλη είσοδο υπό το χειροκρότημα των καλεσμένων.

Η σουίτα του Anais club είναι ένας άνετος και λειτουργικός χώρος, ο οποίος διαθέτει ό, τι χρειάζεστε για να νιώσετε άνετα και οικεία. Από τη μια πλευρά έχει ανεξάρτητη είσοδο, η οποία χρησιμεύει ειδικά κατά την άφιξή σας, αλλά διαθέτει και δεύτερη πόρτα, η οποία επικοινωνεί απ’ ευθείας με τον χώρο της αίθουσας και αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Εικόνες από τη σουίτα του Anais club

Η σουίτα είναι επίσης στη διάθεση των ζευγαριών που διοργανώνουν δεξίωση για τη βάπτιση του μωρού τους. Εκεί η μαμά μπορεί να φροντίσει το μωρό της ανενόχλητη, ακόμη και πριν το μυστήριο στην περίπτωση που η βάπτιση γίνεται στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης εντός του Anais club. Βεβαίως, είναι στη διάθεσή της και καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης.