Ο καιρός φαίνεται να είναι κάθε χρόνο και πιο απρόβλεπτος με αποτέλεσμα να είναι βροχερός ακόμη και ενώ θεωρητικά μπορεί να είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Πόσο μάλλον τώρα που ήδη διανύουμε τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου. Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, στη δεξίωση γάμου του Ομήρου και της Αλεξίας, αλλά και βάπτισης της μικρής τους Μαρίας, ο καιρός είχε αποφασίσει να δείξει τα δόντια του….

Έβρεχε διαρκώς από νωρίς, στην πορεία άστραφτε και βρόνταγε, ενώ η βροχή δυνάμωνε αρκετά κατά διαστήματα. Στο Anais έχουμε, όπως πιθανόν να ξέρετε, έναν μεγάλου μήκους εξωτερικό χώρο μεταξύ της εξωτερικής εισόδου και της εισόδου της αίθουσας.

Διάδρομος με τέντες για τη βροχή
Οι τέντες που στήθηκαν δημιούργησαν έναν στεγασμένο διάδρομο μέχρι την είσοδο της αίθουσας. Έτσι φαίνονται μέσα από την αίθουσα.

Για τη διευκόλυνση των καλεσμένων και την προστασία τους από τη βροχή, δημιουργήσαμε έναν στεγασμένο διάδρομο, στήνοντας στη σειρά πτυσσόμενες τέντες. Έτσι, οργανώσαμε την προσέλευση με τρόπο που όλοι οι καλεσμένοι έφταναν στεγνοί και ευδιάθετοι μέχρι το τραπέζι τους.

Διάδρομος με τέντες για τη βροχή
Περπατώντας στον διάδρομο, κάτω από τις τέντες, ακούγοντας το ψιλόβροχο και αντικρύζοντας τη ρομαντικά φωτισμένη αίθουσα του Anais

Οι παρκαδόροι παραλάμβαναν τα αυτοκίνητα που σταματούσαν μπροστά στην είσοδο, υποδεχόμασταν τους καλεσμένους και τους οδηγούσαμε στον στεγασμένο διάδρομο, τους ενημερώναμε για το πού μπορούν να αφήνουν τις ομπρέλες τους και στη συνέχεια τους υποδεχόταν στην αίθουσα οι υπεύθυνοι για τη λίστα καλεσμένων, ώστε να τους καλωσορίσουν και να τους υποδείξουν το τραπέζι τους.

διάδρομος από τέντες για να μη βρέχονται οι καλεσμένοι
Ο στεγασμένος διάδρομος που δημιουργήσαμε οδηγούσε τους καλεσμένους μέχρι την είσοδο της αίθουσας χωρίς να τους ενοχλήσει ούτε μια σταγόνα βροχής

Με την ίδια ασφάλεια και οργάνωση καλωσορίσαμε και το ζευγάρι και το οδηγήσαμε στην σουίτα του Anais για να φρεσκαριστεί πριν κάνει την είσοδό του στη δεξίωση, για την οποία θα γράψουμε περισσότερα σύντομα σε μια επόμενη ανάρτηση.

Όποιες κι αν είναι λοιπόν οι διαθέσεις του καιρού, εμείς με καλή οργάνωση και συντονισμό τις αντιμετωπίζουμε με επιτυχία, γιατί οι καλεσμένοι σας είναι και δικοί μας και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι λιγότερο από το καλύτερο δυνατό!