Το Anais Club επιλέχθηκε από τη γνωστή εταιρεία LR για να φιλοξενήσει στους χώρους του μια μεγάλη εκδήλωση για τους συνεργάτες της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα της LR, επιτυχημένοι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο κοινό και να μοιραστούν τις ιστορίες τους σε σχέση με την επαγγελματική τους δραστηριότητα στην προώθηση και πώληση των προϊόντων της εταιρείας και φυσικά σε όλους δόθηκε η ευκαιρία για εποικοδομητικό networking μέσα κι έξω από την κατάμεστη αίθουσα.
lr-corporate-event
Πολλά τα δυνατά σημεία της ημέρας, με πιο δυνατό την διάθεση των εταιρικών αυτοκινήτων στους συνεργάτες που πέτυχαν τους ανάλογους στόχους. Πλέον, θα συνεχίζουν την προσπάθειά τους με ένα ακόμα εργαλείο στη διάθεσή τους και φυσικά με το “παράσημο” της επιβράβευσης για την συνολική τους δραστηριότητα στο επιχειρηματικό σχήμα της LR.

lr-corporate-event lr-corporate-event lr-corporate-event
Από την πλευρά μας, ως η ομάδα που επιμελήθηκε το στήσιμο των χώρων και φρόντισε για την εξυπηρέτηση, τις γευστικές προκλήσεις και τη συνολική φιλοξενία περισσότερων από 600 ανθρώπων, κάναμε ό, τι ήταν δυνατό για να οργανωθούν όλα άψογα και να κυλήσουν οι ώρες μέχρι το πέρας της εκδήλωσης με τον πιο ομαλό τρόπο, αφήνοντας τους πάντες ικανοποιημένους.

Ακολουθεί περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την εταιρική εκδήλωση της LR, με αφορμή την οποία, στους εξωτερικούς χώρους του Anais Club φιγουράρουν, όπως βλέπετε, πάνω από 20 αστραφτερά εταιρικά αυτοκίνητα, τα οποία αναμένουν πριν το τέλος της εκδήλωσης να γνωρίσουν τους οδηγούς τους.

 

lr-corporate-event lr-corporate-event lr-corporate-event lr-corporate-event lr-corporate-event

Καλέστε μας στο 2108169503 για να φιλοξενήσουμε στους χώρους του Anais Club την εκδήλωση και της δικής σας εταιρείας.