Η φαρμακευτική εταιρεία DEMO επέλεξε και το 2018 τον χώρο του Anais Club για την ετήσια εταιρική εκδήλωση, που διοργανώνει για την κοπή πίτας της εταιρείας. Στη εκδήλωση αυτή, όλο το προσωπικό, τα στελέχη και άλλοι καλεσμένοι της διοίκησης έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν σε έναν φιλόξενο χώρο, να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε, αλλά και για τους εταιρικούς στόχους της νέας, να κόψουν την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα και φυσικά να γευματίσουν όλοι μαζί σε φιλικό κλίμα, καθώς και να διασκεδάσουν!

Για τη συγκεκριμένη ημέρα, στήθηκε μια μεγάλη τέντα μπροστά από την αίθουσα, διπλασιάζοντας έτσι τον χώρο της εκδήλωσης. Στα πλάνα του σύντομου βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι χώροι για την εταιρική πίτα.

Στις εκπλήξεις που είχαν σχεδιάσει οι διοργανωτές για τους εργαζόμενους ήταν και το photobooth στην είσοδο του χώρου, όπου οι παρέες έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες που θα τους θυμίζουν πάντα πόσο ωραία ξεκίνησε άλλη μια χρονιά!

Εταιρική εκδήλωση κοπή πίτας etairikes ekdiloseis kopi pitas anais club Εταιρική εκδήλωση κοπή πίτας etairikes ekdiloseis kopi pitas anais club Εταιρική εκδήλωση κοπή πίτας etairikes ekdiloseis kopi pitas anais club Εταιρική εκδήλωση κοπή πίτας etairikes ekdiloseis kopi pitas anais club Εταιρική εκδήλωση κοπή πίτας etairikes ekdiloseis kopi pitas anais club Εταιρική εκδήλωση κοπή πίτας etairikes ekdiloseis kopi pitas anais club Εταιρική εκδήλωση κοπή πίτας etairikes ekdiloseis kopi pitas anais club Εταιρική εκδήλωση κοπή πίτας etairikes ekdiloseis kopi pitas anais club

Για την εταιρική εκδήλωση και κοπή της πίτας της εταιρείας σας, ο χώρος του Anais Club συγκεντρώνει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που θα την στέψουν με επιτυχία! Επίσης, η παροχή υπηρεσιών, το φαγητό και η επιμέλεια κάθε λεπτομέρειας από την ομάδα μας και την Inspire events by Κτήμα Αριάδνη, είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι καλεσμένοι θα νιώθουν άνετα και οικεία! Καλέστε μας στο 2108169503 για να σας παρουσιάσουμε τους χώρους, τις υπηρεσίες, τις παροχές και τις δυνατότητες που υπάρχουν για τις εταιρικές εκδηλώσεις.