Είναι μέσα Σεπτέμβρη και ο καιρός είναι ακόμη αρκετά καλός, για να μας κάνει να αποφασίσουμε μαζί με το ζευγάρι να υποδεχτούμε τους καλεσμένους στον εξωτερικό χώρο του Anais. Διαμορφώσαμε τον χώρο με έπιπλα, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε χαλαρωτική ατμόσφαιρα τονίζοντας τη lounge διάθεση που χαρακτηρίζει γενικότερα το Anais. Ο φωτισμός στις πισίνες, τα φωτιζόμενα ανάκλιντρα και φυσικά το φως των κεριών έπαιξαν έναν από τους σημαντικότερους ρόλους για το αποτέλεσμα. Έξω στήθηκε και το επίσης minimal τραπέζι για το βιβλίο ευχών, το οποίο γέμισε με γλυκά, μπεζέδες και κουφέτα.

εξωτερικός χώρος anais με το τραπέζι ευχών

 

Μοντέρνο και minimal

Φωτισμένες πισίνες στο anais

Στον εσωτερικό χώρο, όλα είναι έτοιμα στην ώρα τους από την ομάδα μας, οι μπουφέδες έχουν στηθεί και διακοσμηθεί, έχουν γίνει και οι απαραίτητες δοκιμές στα εφέ για τον φωτισμό και τη μουσική. Οι άνθρωποι της Pro Party ξέρουν να “ντύνουν” με μουσικές και χρώματα τις πιο όμορφες στιγμές των ανθρώπων και να προσθέτουν ενδιαφέρουσες πινελιές στη βραδιά.

Centerpiece

στολισμένη αίθουσα στο anais

Τα τετράγωνα τραπέζια του Anais είναι από τα  στοιχεία που το διαφοροποιούν και δίνουν τη δυνατότητα στο ζευγάρι να δημιουργήσει μεγαλύτερες παρέες που θα κάθονται ακόμη πιο άνετα στο τραπέζι τους κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Τη συγκεκριμένη βραδιά διακοσμήθηκαν με κεριά και χαμηλές γυάλες γεμάτες με φρέσκα λουλούδια, συνεχίζοντας τη χαλαρή ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί και στον εξωτερικό χώρο.

Καλεσμένοι της δεξίωσης

Γαμήλιο γλέντι με χορό

Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του σύντομα γέμισαν το Anais με τα γέλια και τις συζητήσεις τους, τα φώτα άλλαζαν χρώματα, η μουσική γινόταν όλο και πιο χορευτική, μέχρι που η πίστα γέμισε και πλέον το κέφι άναψε για τα καλά και έμεινε αμείωτο για πολλές ώρες!