Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 η τριήμερη έκθεση γάμου – βάπτισης Bridal Expo στο Ζάππειο Μέγαρο, στην οποία συμμετείχαμε, όπως σας είχαμε ανακοινώσει.

Το Anais club συμμετείχε στην έκθεση γάμου Bridal Expo
Στιγμιότυπο από το περίπτερο του Anais club στην έκθεση γάμου βάπτισης Bridal Expo στο Ζάππειο Μέγαρο

Από το περίπτερο του Anais club και του κτήματος Αριάδνη πέρασαν αρκετοί μελλόνυμφοι, είτε μόνοι τους ως ζευγάρι, είτε και μαζί με φίλους, γονείς και κουμπάρους, αναζητώντας νέες ιδέες, φρέσκες προτάσεις και κυρίως επαγγελματισμό από τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που συμμετείχαν στην έκθεση. Εμείς ενημερώσαμε πολλούς επισκέπτες για τους χώρους μας, για τις υπηρεσίες και για τις προσφορές μας και με τους περισσότερους ανανεώσαμε το ραντεβού μας για να δουν από κοντά το Anais club και να δοκιμάσουν γευστικά τις δημιουργίες των Chef που συνεργάζονται μαζί μας.

Έκθεση γάμου και βάπτισης Bridal Expo στο Ζάππειο Μέγαρο
Έκθεση γάμου και βάπτισης Bridal Expo στο Ζάππειο Μέγαρο, στην οποία συμμετείχε το Anais club με μια ειδική προσφορά για δεξιώσεις Παρασκευή και Κυριακή σε εκπληκτική τιμή που περιλαμβάνει τα πάντα!
Γεύσεις σε σφηνάκια στο περίπτερο του Anais club
Στο περίπτερο του Anais club υπήρχαν διαρκώς για όλους τους επισκέπτες, σφηνάκια με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, καθώς και αναψυκτικά. Τα τίμησαν δεόντως και οι εκθέτες από τα γειτονικά (και όχι μόνο) περίπτερα, καθώς και οι συντελεστές των επιδείξεων του Bridal Fashion Week.

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, τους ανθρώπους που εργάζονται κοντά μας και είναι πάντα αντάξιοι των προσδοκιών, καθώς και τους συνεργάτες μας. Ειδικά για το περίπτερό μας στην έκθεση γάμου – βάπτισης στο Ζάππειο Μέγαρο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας: catering La Fourchete Εδέσματα , Αύρα catering, Pro-Party και Dexx Events Productions.

Στιγμιότυπο από την έκθεση γάμου στο Ζάππειο Μέγαρο με την ομάδα της έκθεσης και συνεργάτες
Στιγμιότυπο από την έκθεση γάμου στο Ζάππειο Μέγαρο με την ομάδα που στελεχώνει το περίπτερο, αλλά και συνεργάτες
Τα χαμόγελα της Δήμητρας και της Βαρβάρας
Όταν κάνεις κάτι με την καρδιά σου… φαίνεται στο πρόσωπο και στο χαμόγελό σου. Η Δήμητρα και η Βαρβάρα το αποδεικνύουν…

Μπορείτε να δείτε κι άλλες εικόνες από τη συμμετοχή μας στην έκθεση στο blog του κτήματος Αριάδνη κάνοντας click ΕΔΩ.