Μπορεί να έχετε συνηθίσει να είστε καλεσμένοι σε βάπτιση κυρίως το καλοκαίρι, όμως και ο χειμώνας έχει μερικές ωραίες μέρες για να τις διαλέξει ένα ζευγάρι για τη βάπτιση του παιδιού του.

Μια από αυτές τις μέρες είναι και η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, την οποία διάλεξε ένα αγαπητό μας ζευγάρι για να βαπτίσει το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Η εμπιστοσύνη τους στο Anais club δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί με καλύτερο τρόπο, αφού με αυτή την επιλογή τους τρίτωσε η προτίμησή τους στο χώρο και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η δεξίωση του γάμου τους έγινε στο Anais club πριν μερικά χρόνια, το ίδιο και η βάπτιση του πρώτου παιδιού τους το 2013 και τώρα, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2014, μας τίμησαν άλλη μια φορά με την προτίμησή τους.

Η μέρα της βάπτισης ήταν μια ηλιόλουστη Παρασκευή, αργία για τους περισσότερους, αφού ήταν η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, και η μεσημεριάτικη δεξίωση εξελίχθηκε σε ζωηρό πάρτυ για μικρούς και μεγάλους.

Στον εξωτερικό χώρο όλοι έβλεπαν ενθουσιασμένοι και έπαιζαν με τα bubbles, τα οποία έβγαιναν με χάρη και αέρα από το ειδικό μηχάνημα για σαπουνόφουσκες (bubble machine) που είχε στηθεί εκεί. Τα παιδάκια κυνηγούσαν τις σαπουνόφουσκες κι εκείνες έμοιαζαν επίσης σαν να τα κυνηγούν και το παιχνίδι να μην τελειώνει.

Γέμισε το Anais με bubbles στη χριστουγεννιάτικη βάπτιση
Γέμισε το Anais με bubbles
Το μεσημέρι της βάπτισης ήταν ηλιόλουστο και τα παιδιά έπαιζαν έξω με τις σαπουνόφουσκες και μέσα με τα μπαλόνια και άλλες δραστηριότητες
Το μεσημέρι της βάπτισης ήταν ηλιόλουστο και τα παιδιά έπαιζαν έξω με τις σαπουνόφουσκες και μέσα με τα μπαλόνια και άλλες δραστηριότητες

Μέσα στην αίθουσα, όπου ήταν στρωμένα τα τραπέζια για τους καλεσμένους, καθώς και ένας πλούσιος μπουφές, η διασκέδαση για τους μικρούς καλεσμένους περιελάμβανε πολλά παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, face painting και δημιουργική απασχόληση από επαγγελματία του είδους. Τα παιδιά, σε αυτή τη βάπτιση ειδικά, είχαν την τιμητική τους. Και όσο αυτά ήταν απασχολημένα και πέρναγαν φανταστικά, τόσο οι γονείς τους απολάμβαναν το φαγητό και τις συζητήσεις με τους άλλους καλεσμένους στην παρέα τους.

Βεβαίως, δεν έλειψε το γλέντι! Ο χορός κράτησε αμείωτο το κέφι – και αντίστροφα – μέχρι αργά το απόγευμα. Οι συνεργάτες του Anais club ξέρουν να ξεκινούν και να κρατούν το κέφι ζωντανό για ώρες!

Εμείς σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και σας ευχόμαστε να είστε μια ευτυχισμένη οικογένεια στην οποία θα περισσεύει η αγάπη και η χαρά!