Μέσα Νοέμβρη και η βραδιά είναι αρκετά καλή και ήσυχη. Από νωρίς ετοιμάζουμε το Anais club για τη δεξίωση που θα ακολουθήσει εκείνο το βράδυ. Ο γάμος, στρατιωτικός, σε εκκλησία των βορείων προαστίων, και οι πρώτοι καλεσμένοι αναμένεται να καθυστερήσουν λιγάκι, καθώς ίσως να ξέρετε για το έθιμο με τα καψόνια στον γαμπρό! Μεταξύ των πρώτων που καταφθάνουν είναι και οι συνάδελφοι του γαμπρού, που γρήγορα αλλάζουν τη στολή τους με τα πολιτικά ρούχα για τη συνέχεια της βραδιάς.

Το Anais club, έξω και μέσα, έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους καλεσμένους
Άποψη του Anais club, έξω και μέσα, καθώς είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους καλεσμένους
Άποψη της αίθουσας κατά την διάρκεια προσέλευσης των καλεσμένων
Άποψη της αίθουσας κατά την διάρκεια προσέλευσης των καλεσμένων

Όσο η ώρα περνά και καταφθάνει ο κόσμος, τόσο η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ζεστή, γεμίζει φωνές και συζητήσεις μεταξύ συγγενών που είχαν καιρό να βρεθούν, γέλια και χειραψίες καλωσορίσματος στους νεοεισερχόμενους στην παρέα κάθε τραπεζιού.

Καρέ-καρέ ο τρόπος που υποδεχόμαστε τους καλεσμένους στο Anais club
Στιγμιότυπα από το πώς υποδεχόμαστε κάθε καλεσμένο ξεχωριστά στο Anais club

Εμείς, φροντίζουμε να ανοίγουμε την πόρτα σε κάθε καλεσμένο, να τον καλωσορίζουμε και αφού τον ενημερώσουμε για το τραπέζι στο οποίο κάθεται, τον κατευθύνουμε στους συναδέλφους μας, οι οποίοι του προσφέρουν ένα Kir Royal και παραδοσιακά χορτοπιτάκια και τυροπιτάκια, που ήταν οι λιχουδιές για την είσοδο της συγκεκριμένης δεξίωσης. Κατόπιν, κάθε καλεσμένος συναντά την παρέα που τον περιμένει στο τραπέζι του και απολαμβάνει το ποτό, τις συζητήσεις, τη μουσική…

Λεπτομέρειες του στολισμού στα τραπέζια της δεξίωσης και στο νυφικό τραπέζι με τις μπομπονιέρες σε πρώτο πλάνο
Λεπτομέρειες του στολισμού στα τραπέζια της δεξίωσης και στο νυφικό τραπέζι. Οι καλεσμένοι βρήκαν τις μπομπονιέρες στο τραπέζι τους, αφού τοποθετήθηκαν εκεί, νωρίτερα, από εμάς
Στιγμιότυπα με τους καλεσμένους να γνωρίζονται, να συζητούν και για κάποιους να έχει ξεκινήσει το σερβίρισμα στον μπουφέ
Στιγμιότυπα με τους καλεσμένους να γνωρίζονται, να συζητούν και για κάποιους να έχει ξεκινήσει το σερβίρισμα στον μπουφέ

Η αίθουσα σύντομα γέμισε με κόσμο και οι νεόνυμφοι έφτασαν στο Anais club χωρίς να γίνουν άμεσα αντιληπτοί από τους καλεσμένους. Βλέπετε, τους οδηγήσαμε απ’ ευθείας στην σουίτα από την εξωτερική είσοδο, όπου είχαν ικανό χρόνο για να πάρουν μια ανάσα και να φρεσκαριστούν.

Πριν την είσοδο του ζευγαριού στην αίθουσα της δεξίωσης, προβάλλεται video με στιγμές της ζωής του
Πριν την είσοδο του ζευγαριού στην αίθουσα της δεξίωσης, προβάλλεται video με στιγμές της ζωής του και όλοι κοιτούν προσηλωμένοι
Οι νιόπαντροι σε live μετάδοση στην οθόνη, εισέρχονται εν μέσω πυροτεχνημάτων στον χώρο της δεξίωσης
Οι νιόπαντροι, σε live μετάδοση στην οθόνη, εισέρχονται εν μέσω πυροτεχνημάτων στον χώρο της δεξίωσης

Στο μεταξύ στην αίθουσα, κατέβηκε η μεγάλη λευκή οθόνη πάνω από το νυφικό τραπέζι και άρχισε να προβάλλεται ένα video του ζευγαριού με φωτογραφικό υλικό και στιγμές τους από την παιδική ηλικία και την εποχή που γνωρίστηκαν, μέχρι και σήμερα. Το “μέχρι και σήμερα” είναι ακριβής ως φράση για τον εξής λόγο: έξω από την αίθουσα είχε στηθεί κάμερα και μετέδιδε live στην οθόνη την είσοδο του ζευγαριού πλαισιωμένο από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα που καταχειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους. Σε συνδυασμό με τα εφέ φωτισμού και τη μουσική, όλα υπό την επιμέλεια της Pro-Party, το ζευγάρι έκανε μια αξέχαστη είσοδο και αμέσως μετά έκοψε την γαμήλια τούρτα και χόρεψε τον πρώτο χορό σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Η γαμήλια τούρτα που κόπηκε αμέσως μετά την είσοδο των νιόπαντρων και δίπλα η σαμπάνια με την οποία ευχαρίστησαν τους καλεσμένους για την παρουσία και τις ευχές τους
Η γαμήλια τούρτα κόπηκε αμέσως μετά την είσοδο των νιόπαντρων
Ο πρώτος χορός του ζευγαριού σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα
Ο πρώτος χορός του ζευγαριού

Ένα από τα χαρακτηριστικά και συγκινητικά σημεία της βραδιάς ήταν στην αρχή της, όταν ο πατέρας του γαμπρού, που είναι ιερέας, στάθηκε στη μέση της αίθουσας λέγοντας δύο λόγια ουσίας, ενώ με την προσευχή σηματοδοτήθηκε και η έναρξη του σερβιρίσματος.

Σε αυτό το σημείο, το προσωπικό φροντίζει ώστε αμέσως να σερβιριστούν οι νιόπαντροι και το νυφικό τραπέζι κι έτσι ετοιμάζουν τα πιάτα τους γρήγορα, συντονισμένα και με απόλυτο επαγγελματισμό.

Μερικά στιγμιότυπα από τις υπηρεσίες φιλοξενίας, υψηλού επιπέδου, που παρέχουμε σε εσάς και στους καλεσμένους σας
Το προσωπικό του Anais club και οι συνεργάτες μας προσφέρουν στους καλεσμένους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, κάνοντάς τους να νιώθουν υψηλοί προσκεκλημένοι, γιατί το αξίζουν!

Στη συνέχεια ο μετρ ενημερώνει τους καλεσμένους σε κάθε τραπέζι κι εκείνοι με τη σειρά τους κατευθύνονται στον μπουφέ για να διαλέξουν εδέσματα για το πιάτο τους. Στη συγκεκριμένη δεξίωση, οι άνθρωποι του Αύρα catering ήταν αυτοί που ετοίμασαν τα φαγητά και τα γλυκά της βραδιάς. Μάλιστα, το μενού περιελάμβανε και live cooking. Ο Chef Ηλίας Ιωσηφέλης, μαγείρεψε ένα νοστιμότατο ριζότο με μανιτάρια, καθώς και πένες a la carbonara, γεύσεις που τιμήθηκαν δεόντως από τους καλεσμένους.

Πλούσιοι μπουφέδες και live cooking με ζυμαρικά και ριζότο
Πλούσιοι μπουφέδες και live cooking με ζυμαρικά και ριζότο

Η συνέχεια της δεξίωσης είχε αμείωτο κέφι και πολύ χορό μέχρι αργά, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με την ψυχή τους και τους νιόπαντρους να ζουν με όλο τους το είναι αυτό το ανεπανάληπτο 24ώρο, το πρώτο της κοινής τους ζωής!

Ευχόμαστε να ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, να έχετε ό, τι ποθείτε και να δημιουργήσετε από κοινού μια όμορφη και ζεστή οικογένεια!