Την τελευταία μέρα του Γενάρη διάλεξαν η Κική και ο Άρης για να ενώσουν τις ζωές τους και να συνεχίσουν μαζί, παντρεμένοι, το ωραιότερο ταξίδι τους!

Για τη δεξίωση του γάμου τους επέλεξαν το Anais club και οι μαμάδες τους έβαλαν όλη τους την τέχνη για να το διακοσμήσουν με υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες.

Το στοιχείο του χειροποίητου δεν έλειπε ούτε από τις μπομπονιέρες, οι οποίες ήταν κεντητές με δαντέλα περιμετρικά, ούτε και από τα δωράκια για τους καλεσμένους, που ήταν μπουκαλάκια με σπιτικό λικέρ ρόδι.

Διακόσμηση τραπεζιού με χειροποίητο κεντρικό στολισμό από θαλασσόξυλα και χειροποίητες μπομπονιέρες, μαζί με μπουκαλάκια με σπιτικό λικέρ
Διακόσμηση τραπεζιού με χειροποίητο κεντρικό στολισμό από θαλασσόξυλα και χειροποίητες μπομπονιέρες, μαζί με μπουκαλάκια με σπιτικό λικέρ για κάθε καλεσμένο
Στο τραπέζι υπάρχουν και κάρτες σε vintage style μαζί με στυλό για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους
Στο τραπέζι υπάρχουν και κάρτες σε vintage style μαζί με στυλό για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους
Οι μπομπονιέρες κεντητές με δαντέλα περιμετρικά
Οι μπομπονιέρες, κεντητές με δαντέλα περιμετρικά
Handmade centerpiece
Handmade centerpiece

Φυσικά, τα centerpieces ήταν αυτά που έκλεψαν και την παράσταση. Μια υπέροχη σύνθεση από driftwoods, διακοσμημένη με λευκά χειροποίητα λουλουδάκια και στη μέση μεγάλα κεριά σε ιβουάρ χρώμα.

Τα χαμόγελα και η καλή διάθεση κράτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι πολύ αργά, με το ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο και τους καλεσμένους να χαίρονται πραγματικά με τη χαρά του.

Άποψη της αίθουσας στο Anais club
Άποψη της αίθουσας στο Anais club λίγο πριν αρχίσουν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι της δεξίωσης γάμου
Ρομαντική ατμόσφαιρα με τα αναμμένα κεριά στα χειροποίητα centerpieces
Ρομαντική ατμόσφαιρα στο Anais club με τα αναμμένα κεριά στα χειροποίητα centerpieces
Το νυφικό τραπέζι
Το νυφικό τραπέζι ακολουθεί το ίδιο ύφος στον στολισμό με τα υπόλοιπα τραπέζια

Φροντίσαμε στο τραπέζι να τοποθετηθούν όλα όπως είχε συμφωνηθείΚική και Άρη, σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, δημιουργώντας την οικογένειά σας με αγάπη, ζεστασιά και αισιοδοξία.