Ο Δήμος Αχαρνών διοργάνωσε μια σειρά δρώμενων, τα οποία πλαισίωσαν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πρώτη εκδήλωση με την οποία δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου – photo via acharnes.gr

Οι άνθρωποι του Anais Club και του κτήματος Αριάδνη ήμασταν εκεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014, και ως Χορηγοί των εκδηλώσεων προσφέραμε χαρά, και γλυκές, σοκολατένιες αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους. Ο ενθουσιασμός στα παιδικά βλέμματα και τα χαρούμενα προσωπάκια τους, μπροστά από το συντριβάνι σοκολάτας ήταν η ύψιστη ηθική και ψυχική ανταμοιβή μας!

Το anais club και το κτήμα Αριάδνη είναι χορηγοί στις εκδηλώσεις για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δήμο Αχαρνών
Το anais club και το κτήμα Αριάδνη, ως χορηγοί στις εκδηλώσεις για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δήμο Αχαρνών, χαρίζουν γλυκές αναμνήσεις, ειδικά στους μικρούς δημότες, με το συντριβάνι σοκολάτας.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κύριος Γιάννης Κασσαβός και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) κυρία Μαρία Ναυροζίδου μαζί με δεκάδες μικρά παιδιά ντυμένα αγγελάκια και δύο μικρές Αγιο-βασιλίτσες άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία Αγίου Βλασίου, παρουσία πλήθους κόσμου.

Στη συνέχεια, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο δελτίο τύπου του Δήμου Αχαρνών για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τα χορευτικά τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με λάτιν χορούς, ενώ τα παιδιά απολάμβαναν μπισκότα και σοκολάτα που έρεε ζεστή στο συντριβάνι μας και επισκέπτονταν το σπίτι του Αϊ-Βασίλη για να του παραδώσουν το γράμμα τους. Η πλατεία γέμισε με μπαλόνια, παιχνίδια και χαρούμενα παιδιά που ενθουσιάστηκαν με όλες τις εκπλήξεις και το face-painting.

Πολλά δρώμενα, κυρίως για τα παιδιά, πλαισίωσαν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δήμο Αχαρνών
Πολλά δρώμενα, κυρίως για τα παιδιά, πλαισίωσαν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δήμο Αχαρνών – photo via acharnes.gr

Οι εκδηλώσεις για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Αχαρνών είχαν άψογη οργάνωση και είμαστε χαρούμενοι που συμβάλλαμε στη δημιουργία του γιορτινού κλίματος και προσφέραμε χαρά στους δημότες και ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους. Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίζονται για όλη τη διάρκεια των εορτών. Ευχόμαστε καλές γιορτές, υγεία και πάντα όμορφες εκδηλώσεις και έργα στο Δήμο Αχαρνών.