Το ετήσιο party με καλεσμένους τα ζευγάρια που έκαναν ή πρόκειται να κάνουν τη δεξίωση του γάμου τους ή της βάπτισης του παιδιού τους στο Anais club και στο κτήμα Αριάδνη, έγινε στο Anais club στις 27 Μαρτίου 2015, σε κλίμα χαλαρό, φιλικό και ευχάριστο, αφού όλοι είχαμε την καλύτερη διάθεση για να βρεθούμε, να κουβεντιάσουμε, να απολαύσουμε καλή μουσική και καλή παρέα μαζί με το ποτό μας.

anais ariadni dexioseis varibobi

anais club party 2015

bar wedding day

cocktails anais club varibobi dexioseis

diakosmisi dexiosi gamou

party anais ariadni

party anais ktima ariadni stigmiotipo

photobooth party anais ariadni party

stigmiotipo party anais ariadni

stigmiotypa party 2015

synentefxeis zevgaria pou pantreftikan ktima ariadni anais

Συνέντευξη με Γιώργο Μανίκα και Έλλη Γελεβασάκη για τον γάμο τους στο κτήμα Αριάδνη και τη δεξίωσή τους στο Anais club

Νιόπαντροι που έκαναν τη δεξίωση στο κτήμα Αριάδνη και στο Anais club

Συνέντευξη με ζευγάρι που παντρεύτηκε στο κτήμα Αριάδνη

Συνέντευξη με ζευγάρι που οργάνωσε τη δεξίωσή του στο Anais club

Testimonials ζευγαριών για το κτήμα Αριάδνη και το Anais club

Wedding party στο Anais club

Από το bar που στήσαμε στον χώρο, σερβίρονταν όλο το βράδυ ποτά και cocktails που ανέβαζαν τη διάθεση και σε συνδυασμό με την μουσική και τον φωτισμό, που επιμελήθηκαν οι συνεργάτες μας από την Pro Party, διαμορφωνόταν η ιδανική ατμόσφαιρα για τη βραδιά.

Τη διακόσμηση του χώρου επιμελήθηκε ο συνεργάτης μας, ανθοπωλείο Golden Flowers, στολίζοντας και τα δύο τραπέζια που αποτελούν συνήθως το τραπέζι ευχών στις δεξιώσεις γάμου και βάπτισης με το ανάλογο concept κάθε φορά. Μπροστά από αυτό το σκηνικό πήραμε και τις συνεντεύξεις που μας παραχώρησαν κάποια από τα ζευγάρια, μιλώντας μας για την εμπειρία τους και τις εντυπώσεις που σχημάτισαν εκείνοι και οι καλεσμένοι τους από την ημέρα της δεξίωσής τους στο Anais club και στους χώρους του κτήματος Αριάδνη.


Στο κανάλι του Anais club στο Youtube, καθώς και στο κανάλι του κτήματος Αριάδνη μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερες συνεντεύξεις ζευγαριών.

Το ραντεβού, βεβαίως, ανανεώθηκε για τον Μάρτη του 2016. Αυτό το ετήσιο party έγινε θεσμός! Και μάλιστα… του χρόνου θα είναι κοντά μας και όλα τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν ή έκαναν τη βάπτιση του παιδιού τους στον νέο χώρο μας, το κτήμα Ακαλλίς! Μέχρι τότε, έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά και τεράστια όρεξη για να οργανώσουμε ανεπανάληπτες δεξιώσεις.