Όπως εμείς στο Anais club φροντίζουμε να είναι όλα τέλεια για τους καλεσμένους σας στη δεξίωση, έτσι θέλουμε να είστε κι εσείς οι καλύτεροι οικοδεσπότες όταν υποδέχεστε στο σπίτι σας αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Στο video που ακολουθεί σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές, ώστε να μάθετε εύκολα και μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, να στρώνετε σωστά το τραπέζι για ένα επίσημο γεύμα, είτε αυτό είναι σερβιριστό, είτε πρόκειται για γεύμα με μπουφέ.

Μάθε πώς να στρώνεις σωστά ένα επίσημο τραπέζι

Θα λύσετε κάθε απορία για το πώς τοποθετούνται τα μαχαιροπίρουνα, με ποια σειρά βάζουμε τα ποτήρια, ποιοι είναι οι κανόνες για το αλατοπίπερο… και μάλιστα σε δύο εκδοχές: για σερβιριστό γεύμα και για γεύμα με μπουφέ.

Θα μάθετε, επίσης, πώς σερβίρουμε τους καλεσμένους μας και πώς μαζεύουμε τα σερβίτσια με σωστό τρόπο κάθε φορά που τελειώνουν ένα πιάτο του μενού.

Με τις οδηγίες μας και τα μικρά, χρήσιμα tips που κάνουν την διαφορά, είμαστε σίγουροι πως στο τέλος του video θα είστε πανέτοιμοι για το επόμενο τραπέζι που πρόκειται να κάνετε στους φίλους, στους κουμπάρους, στους γονείς και στα πεθερικά σας, στο αφεντικό σας και γενικότερα σε ανθρώπους που αγαπάτε κι εκτιμάτε για να τους υποδέχεστε στο σπίτι σας με την πιο φιλόξενη διάθεση!

Πώς στρώνουμε σωστά ένα τραπέζι για επίσημο κάλεσμα

Για κάθε επιπλέον απορία σας, για μια ιδέα που έχετε και για οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας, μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας στο blog @ anaisclub.gr Χαιρόμαστε να επικοινωνούμε μεταξύ μας!